BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

27 Jun 2011


Hot Myspace Generators

Assalammualaikum !! hai kawan2.Terima kasih kerana sudi bace blog ini yg soo bad niw. HAHA ! tak pe lah bad pown bad lah.

Weyh na tahu tak aku sekarang da dpt teman baru ma !! LIKE . hm , kenal dye da lame da, just dye je yg tak nak ckp ngan aku yg dye suke pada aku.hee ~ amek kau dye dah ckp.Haa!!!!!terkejut besar aku.BTW aku terime je lah dye.Asal kan kami bahagia .lagi pown aku da cerite segala jalan hidop aku. So dye kate ok je,so aku ok lah.

Mybe hubungan niw akan kekal.Mybe juge hubungan ta kekal lame.Risau aku lahh.Dunt worry linda dye masih baru and MALAM MASIH MUDE bagi kau linda.walaumcm mne pown that person i can try too love you ok !Sy sayang awak tau!! hehe :D

Sebenarnye aku masih berharap pada orang yg aku minat tuh. Tp masih tak dapat, yg lain pula yg dtg! hurm< ta ape lah aku try tuk cinte kat kau.okk :]
HEY ! budak yg aku minat . you TC ok , i wait you haa ! HAHA ! terbaik la kau semue niw . LIK3 ~